Lehet valami bajom? Kicsit beparáztam most.
1 hónapja szakítottam volt barátommal, mert nem volt már jó meg semmi (3,5év). Fogytam közel 10kilót. Azóta nem eszek valami normálisan... Fogamzásgátlót szedek 3éve, és mostanság este valami bitang rosszul vagyok, főleg ha nem eszek normálisan előtte.. És ma, délután 4-től csak kólát ittam, meg energiaitalt egy keveset (max 3dl-Bad girl=gagyi). ma se ettem úgy normálisan... na, elég rosszul vagyok már egy ideje. ettem már csokit, banánt, de semmi. Szédülök (ha felállok, mindig leesik a vérnyomásom, és majdnem elájulok, de aztán elmúlik), fáj a fejem, a hasam, émelygek, nagyon gyorsan ver a szivem és fel van dagadva az ér a kezemen. Egyszer melegem van, egyszer fázok... Mi lehet?? Annyira sok koffeint nem ittam, szóval nem hiszem, hogy amiatt lenne ez.De akkor mitől?? "besokallt" a szervezetem??
U.i.: Terhes nem vagyok... múlt héten volt meg...félreértések elkerülése végett :)
Köszi előre 20/L
éhes nem vagyok... és nem hagytam abba a fog.gátlót.
és nem vagyok rosszul ex miatt. tényleg szenvedés volt már csak...mondjuk, lehet, hogy ezt máshogy gondolom "belülről". nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!