Szakdolgozatomhoz keresek segítséget, ki tud nekem kicsit, aki már írt ilyet? Turizmus vendéglátásos vagyok. és eléggé beparáztam.
Én még nem írtam, most írom, igaz más szakon, de nem is ez a lényeg.
Ha tudod, hova mennél, akkor a telefonban az igazgatót kérd, kis helyen ő lesz az illetékes, nagyobb helyen meg úgyis megkérdezik, milyen ügyben, te mondod, hogy szakmai gyakorlat ügyében, erre ők vagy kapcsolják, vagy azt mondják, hogy jaa, hát akkor a személyzetis Ágikát kapcsolják.
Velük megbeszéled, hogy legyen a szakmai gyakorlat, lehetőleg minél előbb kezdj neki. Amikor bemész személyesen megismerkedni velük, akkor mondd el, hogy szeretnéd, ha segítenének a szakdogában is, onnan már könnyű dolgod lesz.
Az a lényeg, hogy mielőbb telefonálj, ha nem órán ülsz épp, akkor pl. most!
Mit mondjak ha már diplomád lesz és ennyire képtelen vagy a világban boldogulni mit is akarsz?
fogod felhívod a leendő helyed bemutatkozol és elmond,hogy oda szeretnél menni gyakorlatra fogadnak-e
a többit pedig írd le egy papírra vagy kettőre.
a hipotézisekhez pedig mérd fel a terepet előbb. és aztán állítsd fel,hogy pl mit miért kellene fejleszteni, vgay egyéb amit akarsz.
A szakdolgozathoz nem tudok hozzászólni, de ha nem szereted a telefont, akkor írj először egy e-mailt. Én így kezdtem, aztán jött a személyzetis, majd az ottani laborvezető. Már a szakmai gyakorlatra jelentkezéskor mondtam neki, hogy szeretnék valami olyannal foglalkozni ott, amire a szakdogát is építeni lehet.
Szóval az e-mail már csak annyiból is jobb, hogy te is össze tudod szedni a gondolataidat, akár pontokban leírva a kérdéseket, és nekik is van idejük összeszedni a kért információkat, egyeztetni illetékesekkel, hogy akarnak/tudnak-e vállalni, és azután válaszolnak, hogy igen/nem.
Köszönöm mindenkinek a segítő válaszokat, most megnyugtattatok és kaptam pár jó ötletet, amit azthiszem meg is valósítok!!! :)
Egyébként meg a bunkóknak üzenem, h nem a telefonálással/kapcsolatfelvétellel van a baj, hanem h bizonytalan vagyok még dolgokban, kevés infót kaptam sulitól, és egy nagyobb lelki atrocitás ért nemrég, ami miatt padlón vagyok és mindenen begörcsölök... de minek is magyarázkodok... :PP
Egyébként köszönöm, azt hiszem holnap telefonálok is! :))
Puszi érte mindenkinek! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!