Mitol lehet ez?
Figyelt kérdés
Tegnap este vacsorakeszites kozben eros szedules tort ram hanyingerrel kiserve. Azt remeltem elmulik reggelre, de sajnos nem csillapodott. Terhes nem vagyok, egy teszttel ellenoriztem. Nem ettem semmi rosszat, mert a parom ugyanazt ette mint en es neki kutya baja. A vernyomasom eleg alacsony, de amiatt nem szoktam ilyen rosszul lenni. Eleget ettem es ittam (erre mindig figyelek).Orvoshoz meg nehany napig nem tudok meni (epp koltozunk). Volt valakinek hasonlo gondja? Elore is koszonom a valaszokat?2012. júl. 31. 15:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!