Hogy legyek egészséges?
Figyelt kérdés
14 leszek(lány) és egészségesen szeretnék élni,mert csoki,nasi,chips...Egészséges táplálkozás,szép haj,szép fogak,szép arc.Ezt szeretném.Adjatok légyszi tanácsokat.2009. júl. 17. 11:30
1/3 anonim válasza:
:) Háát..nehéz egyedül, de nem megoldhatatlan, úgymond ha a szüleid nem éppen egész.életmód hívők. Például egyél sok-sok gyümölcsöt! Igyál meg minden nap 2-3l vizet, ebben a melegben nem nehéz! Mellőzd a cukrozott dolgokat, + a sok szénhidrátot. Ha lehetőséged engedi minél kevesebb kenyeret+ kenyér félét egyél, a teába ne használj cukrot, ha anyukád anélkül főzi. Szép haj: azt hiszem azért vannak nagyon jó minőségű samponok, balzsamok, hajpakolások, amiktől igazán szép lehet a hajad! Arc: nekem csak a kozmetikusom általán felírt saját bőrtípusomra jó krém használ, amitől tényleg szép lesz az ercom. Fogak: minden nap 2-3x moss fogat, biztosan szép lesz, + menj el fogorvoshoz rendszeresen. 6-7 óra után ne egyél , max gyümi, joghurt. Mellőzd a zsíros husikat is, persze húst azért enni kell + sok halat! Remélem valamivel egészségesebb lehetsz! ÉS A LEGFONTOSABB számomra ... SPORT!!Rendeszeresen mozogs, sportolj! Mert nagyon fontos, és elképzelhetetlen számomra például az, hogy csak az étkezéssel próbálok egészséges lenni. NEm én főzök itthon, hiszen 16 éves vagyok, pont ezért nem tudom elkerülni az olyan dolgokat sokszor, amiket tudom, hogy nem kellene enni. De ami elkerülhető, inkább mellőzöm.
2/3 anonim válasza:
*előző vagyok még mindig, és természetesen a csokit, chipset mellőzd! vagyis ehetsz, de ne túl gyakran!
3/3 A kérdező kommentje:
köszike a választ...megpróbálok mindent...
2009. júl. 17. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!