Tüszős mandulagyulladásom van. És tegnap voltam orvosnál, ott felírt algopirint és augmentint. Ezeket kell szednem felváltva 3 óránként. De nagyon fáj a mandulám, nem segít a gyógyszer, és be van dagadva az ínyem, szinte már egész MIÉRT?
Figyelt kérdés
16 lány,
soha életembe nem volt még mandulagyulladásom, csak azt nem értem hogy az ínyem miért van bedagadva, és már enni sem bírok
2012. júl. 28. 14:56
1/5 anonim válasza:
Pár nap kell, mire érezni fogod a gyógyszerek hatását, egyébként meg szólj a szüleidnek, biztosan tudnak segíteni és jobbulást!
2/5 anonim válasza:
Iszogass forró kamillateát, az is segít valamelyest.
3/5 A kérdező kommentje:
tudják a szüleim
én úgy tudom hogy a gyulladásra nem jó forrót inni/enni nem?
de az ínyem miért???????????
2012. júl. 28. 15:14
4/5 anonim válasza:
valóban nem jó a forró a gyulladásra, a torkodra külső borogatásképpen tegyél egy állott vízzel átitatott törülközőt, tekerd vele jól körbe a nyakadat, a dagadáson segíteni fog.Lehet, hogy a szájüregedben, az ínyeden is lesznek tüszők, azért dagad az is be. Ha esetleg az ajkaid is dagadnának, lehet allergia valamelyik gyógyszerre, nem tudom, szedted-e már az augmentint korábban ? én is szedtem már augmentint, de csak reggel és este kellett bevenni 1-1 tablettát. nekem soknak tűnik a gyakorisága, ahogy szedned kell, biztosan ezt mondták ?Hétvége van, de az orvosi ügyeletet fel tudod hívni, és kérdezd meg az ő véleméyüket is.Jobbulást kívánok Neked !
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ! :)
a borogatás jó ötlet :) már meg is csináltam
igen szedtem már korábban is az augmentint, és a szám nincs bedagadva, de az arcom kicsit olyan mintha egy lufi lenne :|
így írta fel az ügyeletes orvos
2012. júl. 28. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!