Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Baj ha ezek a gondolatok...

Baj ha ezek a gondolatok fordulnak meg a fejemben?

Figyelt kérdés
szóval tombol a nyár, és a döglesztő meleg, szereljük felfelé az irodákba a klímákat. nyári gyakorlaton, tanulóként 2 hét után még nem olyan sok mindent tudok csinálni, de szerintem természetes is hogy elnézelődök, bámészkodom egy új helyen. és most jön a lényeg, nem értem miért fordulnak meg a fejemben bizarr hülye gondolatok. arra gondolok hogy meglátok az üres irodában egy azstalon aprópénzt, és mi lenne ha azt eltenném..vagy látok borítékokat és mi lenne ha lenyúlnék belőle..nem tettem, és nem is tenném meg, de nem értem.... miért jutnak egyáltalán eszembe ilyen gondolatok? ez baj?
2009. júl. 16. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit talán hajlamod van a kleptomániára (értelmetlen kényszer mindenféle holmi összelopkodására), de nem kell pánikba esni, csak ne nyúlj le semmit :)
2009. júl. 16. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
hazudik aki azt mondja,hogyha kinyit egy fiokot és tele van pénzzel,nem fordul meg a fejében,hogy elteszi. Attól vagy ember,hogy szabad akaratod van,és ellent tudsz állni ilyesfajta vágyaidnak:-)
2009. júl. 16. 19:27
 3/5 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm, szerintem uis így igaz, amit a 2. írt. 1.nek: nem hiszem hogy kleptomán hajlam mert nem mindenféle értelmetlen holmi, csak amit úgy gondolok hogy nekem is jól jönne, de mondom soha nem vettem el a másét, lehet csak a fantáziám túl élénk
2009. júl. 16. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:
nem unatkozol nagyon a gyakorlati melódban?:D
2009. júl. 17. 00:00
 5/5 A kérdező kommentje:
hát végülis csinálni kell a dolgokat de többnyire unatkozom..lehet ezért kavarognak ilyen hülyeségek is a fejemben?:) lehet
2009. júl. 17. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!