Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 17 évesen még lehet nőni?

17 évesen még lehet nőni?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, 175 cm, de még egy-két centinek nagyon örülnék.
2012. júl. 27. 18:05
 1/5 anonim válasza:
54%
Van még időd, a lányok általában 21 éves korukig nőnek. :)
2012. júl. 27. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy 18 évesen már olyan cm maradsz,amilyen vagy, max.összemész . (Lehet,hogy én rosszul tudom) , nekem azt mondták,hogy már sokat nem fogok nőni , 15 leszek , szóval nem tudlak bíztatni :\\)
2012. júl. 27. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát hogyne lehetne! :) Én 16 voltam, amikor elkezdtem nőni, 25 éves koromban is nőttem, ma 178-180 cm vagyok, nő.
2012. júl. 27. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
27%
Igen lehet, de egy magyar lány semmi szín alatt sem magasabb 155 centiméternél. Olvass utána a magyarok történelmének. Most vagy fogd magad és takarodj ki az usába, és nincs vagy.
2012. júl. 29. 11:28
 5/5 anonim válasza:

Én úgy tudom hogy 24 éves korukig nőnek a nők (ezt a mondatot aztán összeraktam) na mindegy, Én azért bízom benne sok magas lány lesz aránylag, mert nekem sikerült

nagyra* nőnöm, egyébként Én mikor általánosba jártam 170cm voltam még nyolcadikban is, aztán végeztem, azóta +20 cm

19/F

2012. júl. 29. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!