Mikor fekvő helyzetben vagyok mindig elkezd görcsölni, fájni a lábam ez miért van?
Figyelt kérdés
Olyan is előfordul hogy arra késztet hogy össze-vissza pakoljam. Enyhén mozog2012. júl. 27. 00:15
1/7 anonim válasza:
esetleg valami ideg becsípődik fekvés közben... menj el orvoshoz, vagy egy gyógymasszőrhöz
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen de már voltam gyógymasszőrnél is meg orvosnál is de nincs becsípődve ideg.
2012. júl. 27. 00:26
4/7 A kérdező kommentje:
00:26! köszönöm gondoltam erre is, magnézium port iszok de a vérvétel sem mutatja ki. egyébként 42 éves vagyok 3 éve minden este kínzó lábfájásom van, aludni sem tudok tőle.
2012. júl. 27. 00:29
5/7 A kérdező kommentje:
ja, és nő.
2012. júl. 27. 00:38
6/7 anonim válasza:
ha egy kb behatárolható helyen fáj, akkor tudom ajánlani a Flector tapaszt. fel kell ragasztani a fájdalmas fejre, egész éjszaka ott marad, nem csúszik el, és fájdalomcsillapító, és gyulladáscsökkentő hatású. Nekem bevált, esetleg próbáld meg. [link]
(első voltam)
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm utolsó! próbáltam már Flector port és tapaszt is, most Contramál tablettát szedek. Azt mondják hogy ideges lábfájás nagyon megnehezíti az életemet nagyon jó lenne ha valaki olyat tudna mondani amilyet még nem próbáltam, hátha segítene.
2012. júl. 27. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!