Fegyencedzés ismétlések?
Már elolvastam párszor a könyvet de nekem nem jött le,(lehet, hogy csak én vagyok hülye)hogy amikor ott van pl:teljes fekvőtámasz és haladó: 2 sorozat 10 ismétlés,akkor az azt jelenti ha azt megcsinálom mehetek következő szintre.de most egy edzésnél ha mondjuk ott tartok,akkor egymás után 2x 10 fekvőt kell lenyomnom?és ezt töbször is lehet ismételni (2x10 fekvőt) egy edzés alatt?
Válaszokat előre is kösz!
Hello!
Uh....:-D Szóval olvasd még el párszor a könyvet és ne csak az adott gyakorlatokat...
Akkor csak nagyvonalakban felvázolva /mivel elég kevés infót adtál, azonkívül, hogy most kezdted/ :
NEM HAGYUNK KI GYAKORLATOKAT!!!! Így még véletlenül sem a teljes fekvővel kell kezdeni...mert ha ott kezded, akkor nem fognak felerősödni az ízületeid és csodálkozol, ha sehogysem tudsz majd eljutni a mesterlépésekig, mert ott már olyan igénybevétele lesz az ízületeknek, hogyha nincsenek meg az alapok, akkor tuti felejtős...
De hogy ne írjak kisregényt, csak a kérdésedre válaszoljak, előbb nyomd le a kezdőt, majd a középhaladót és utána csak a haladót.
És természetesen LASSAN! 2 másodperc / 1 másodperc ütemben, ahogy írva vagyon, mégis mindenki elfelejti.
Ha nagyon kemény vagy, akkor mehet 3 másodpec / 1 másodperc ütemben is.
Ha lenyomod a kezdő-középhal-haladót, és "simán" megy, akkor csináld ezt még 1 hétig és akkor mehetsz a következő lépésre.
De olvasgass itt egy picit, mert volt sok kezdőbb kérdés, hogy valóban érted-e miként kell ezt az egész rendszert felépíteni, hogy érjen is valamit.
Ha persze szórakozásból akarod, akkor úgy csinálod, ahogy jól esik.
Azért inkább az időt lassítjuk a gyakorlat megcsinálása között - csak h a konkrét kérdésre is válaszoljak - és nem pedig csinálunk 1000db sorozatot, mert különbség van az Erő és az Erőállóképesség között.
Itt pedig a tiszta erőre megy rá a fegyencedzés, nem arra hogy mennyire legyenek állóképesek az izmok.
Mind a kettőnek más a célja, mást fejleszt.
A hosszú "munka", edzés az Erő rovására megy...
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__3236..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!