Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jobbra konvex gerincferdülés?

Jobbra konvex gerincferdülés?

Figyelt kérdés

Találtam 2 videót:

http://www.youtube.com/watch?v=W9qUhlQdOzg

http://www.youtube.com/watch?v=9TWtrCmzaOw

Az egyik a jobbra álló gerincen segít, a másik a balra, ha "mérsékelt jobbra konvex scoliosis"-om van akkor melyiket próbáljam ki? A röntgenen ami szemből készült, szemből a bal oldalam ) ilyen tehát szemből olyan mint egy enyhe kérdőjel alak.

Akkor melyik videót csináljam? nemtudom eldönteni :S

2012. júl. 25. 21:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Rosszul emlékeztem... a szemből készült röntgenkép: [link]
2012. júl. 25. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Ami neked van az nem piskóta. Nem írtak elő gyógyúszást, tornát, esetleg schroth terápiát?

Neked nem szabad videóról tornáznod! Ezt rögtön felejtsd el!!!

2012. júl. 25. 21:56
 3/4 A kérdező kommentje:

nemtudom miről beszélsz, alig van egy enyhe görbület.

Ortopéd kézzel is alig tudta megállapítani,csak a röntgen miatt látták. Így is enyhét mondtak.

Neharagudj, de ha nem értesz hozzá szerintem ne szólj bele...Nem mondtak különben semmit, továbbküldtek valami gerincközpontba, hogy ott ajánlanak valamit.

2012. júl. 25. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Én gyógytornász vagyok. A jobbr convex scoliosis azt jelenti, hogy jobbra görbül a geinc- tehát ha hátulról néznéd magad, fordított "C" alakban görbül a gerinced.

A video módszert én sem javaslom, e gerinc terápiája annyira speciális és egyéni, hogy feltétlenül szükséges szakemberhez fordulni, aki kezelésbe vesz!

2012. júl. 25. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!