Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kimehetek így a napra?

Kimehetek így a napra?

Figyelt kérdés
Tegnap elmentem az orvoshoz, mert valami kiütések vannak a lábamon, és nem akartak elmúlni. Kaptam rá krémet és antibiotikumot. Tegnap este vettem be 2 szemet, és ma reggel 2-őt, összesen ez 2000mg. Nem mondta az orvos, hogy nem mehetek ki a napra.
2009. júl. 15. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg a gyógyszer illetve a krém dobozán/tubusán hogy okoz e fényérzékenységet. Mert ha rá van irva, én nem mennék ki a helyedben mert nagyon csunyán járhatsz. :)

Ha nem irnak semmi ilyesmit, akkor szerintem nyugodtan, de az antibiotikum miatt igyál mégtöbb folyadékot!

2009. júl. 15. 17:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ!:)
2009. júl. 15. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Kiütésre antibiotikumot? Mi a gyógyszer neve?
2009. júl. 15. 21:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, antibiotikumot. Valamilyen biotikus fertőzés volt, kis pattanásba a lábamon por került. Elmentem megint az orvoshoz, azt mondta a doki kimehetek, ki is mentem, és nem lett semmi bajom, már alig látszanak.
2009. júl. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!