Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet belőle bajom, ha abbahag...

Selender kérdése:

Lehet belőle bajom, ha abbahagyom 5-6 napra a vastabletta szedését?

Figyelt kérdés
Megyek majd táborba, és mivel eléggé elrontja a gyomrom, inkább nem szeretném szedni.
2011. júl. 26. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi bajod de vegyél ilyen vas+c pezsgőtablettát a gyógyszertárban pár száz forint és tuti nem leszel rosszul. :)
2011. júl. 26. 19:20
 2/9 A kérdező kommentje:

okés majd bevásárlok :D

azt akkor szedjem mikor a tablettát is?

2011. júl. 26. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi bajod. Anno nekem is szednem kellett, de abbahagytam, mert untam, hogy állandóan szarul leszek... És nem lett semmi bajom =)
2011. júl. 26. 19:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem a pezsgőtablettát akkor idd napi 1x jobb reggel reggeli után,ha épp nem szeded a gyógyszert és akkor nem fog fájni a fejed a vashiánytól amit a hirtelen gyógyszer leállás is okoz pluszba.Nekem elhiheted születésem óta vashiányos vagyok és az én gyomrom sem bírja a tablettákat,gyomorvédővel sem!Én ezzel pótolom,olcsóbb és nagyon is bejön!
2011. júl. 26. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Van ilyen:

[link]

De van olcsóbb:

[link]

2011. júl. 26. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:
hogy ne kelljen a boltokban keresgélned a patikákban biztos van,de van a pennyben,a DMben,a Rosmannban,a Tescoban és az Auchanban is:)
2011. júl. 26. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:

tekintve, hogy a pezsgőtablettákból szinte semmit nem vesz fel a szervezet, mert nincs is benne (mivel ha annyi lenne benne, amennyit neked szedni kell, akkor az is vényköteles lenne), annyira nem érdemes vele vacakolni.

pár nap kihagyástól semmi bajod nem lesz, de azért vidd magaddal a gyógyszert, ha az előzőnél említett fejfájás gyötörne, szedhesd. (bár ilyenről még nem hallottam, nem is tapasztaltam, szóval szerintem nem gyakori)

Múlt héten végig nem szedtem, mert itthon hagytam véletlen. Nem dölt össze a világ.

Viszont ha a gyomrod nem bírja, érdemes lenne másik fajtát íratni a dokiddal, hátha azt jobban viseled.

2011. júl. 26. 23:14
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...

A helyzet az, hogy a gyomromat kikészíti olyan módon, hogy folyton híg a székletem és napi 2-3-szor mennem kell wc-re

Kb. 2-3 hete ez megy már.

Akkor valószínűleg emiatt érzem magam ilyen fáradtnak, levertnek és gyengének?

2011. júl. 27. 19:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Sőt étvágyam se nagyon volt eddig a héten...
2011. júl. 27. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!