Anyajegy műtétem lesz. Félek tőle. Van valamilyen módszer arra, hogy ne izguljak annyira?
Tavaly már átestem egyen (tényleg nem nagy ügy az egész), de a legrosszabb az volt, hogy rosszul lettem műtét közben (hányinger, hidegverejtékezés). Ez tuti a nagy izgalomtól volt, vérvétel után is mindig kifekszem, a kórháztól is irtózom. Fejben kéne rendbe tenni a dolgokat, de amikor ott vagyok úgy ver a szívem, hogy majd kiugrik. A nyugtató teák hatásosak, vagy van valami módszer amivel el tudnám terelni a gondolataimat?
Ha pl. csokit eszek műtét előtt, vagy valami cukrosat kevesebb az esélyem az ájulásra?
Húha,mintha engem írtál volna le.Vérvételkor mindig kiájulok."Volt szerencsém" átesni anyajegy eltávolításon.Előtte leírhatatlanul ideges voltam.Műtét közbe meg szóltam,hogy nyissanak már meg valami ablakot,mert hányingerem van meg ilyesmi. :D (Február eleje):).
Másodjára már úgy mentem oda,hogy na nem égetem magam,nem görcsölök rá(ettem-ittam előtte).Gondolj majd arra,hogy 10 perc az egész,annyit túlélsz.És gondolj szép dolgokra,lélegezz nagyokat.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!