Nagyon zavar. Ez mitől lehet?
Nekem volt egy osztálytársam, akinek szintén vastagabb volt a bal combja. De ráadásul még világosabb is volt.
Később aztán kiderült, hogy ő egy annunaki, és a bal combja az oxigén tartály!
Nem volt olyan nagy a különbség. Körméretben körülbelül 4-5 centiméter. Neked mennyi az eltérés?
Nála inkább a színe volt eltérő. A bal combja sokkal világosabb volt.
Az semmi, nekem 55-65 körül van, szerinted szemmel látni azt a 3 centit?:)
Senkinek nem tűnik fel!
OK, kérdező, tehát 24 év alatt még senkinek nem tűnt fel... mondjuk a következő 24 év alatt, 48 éves korodra észreveszi rajtad az utcán egy (1) fószer, aki azt gondolja majd, jé, ennek a lánynak a bal combja vastagabb, mint a jobb. Aztán továbbmegy és elfelejti.
Érdemes emiatt parázni?
Amúgy tényleg mindenkinél van némi asszimetria, nekem pl. az egyik karom láthatóan vastagabb és hosszabb is, mint a másik. Egyetlen egy alkalommal vette eddig észre valaki az eltérést, egy orvos egy vizsgálatnál. A kedvedért most megmértem a combomat is, a bal combom 62 centi, a jobb combom 60. Szóval azt javaslom, sürgősen felejtsd el örökre ezt az egész hülyeséget!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!