Magne B6-ot kúraszerűen kell szedni vagy rendszeresen?
Figyelt kérdés
Extrasystole-re Magne B6-ot javasolt a dokim, amúgy egészséges a szívem, csak gyakran előjönnek ezek a ritmuszavarok, mellkasi nyomás stb. Ilyenkor rendszeresen kell szedni a gyógyszert, vagy csak néhány hétig alkalmanként?2012. júl. 21. 13:57
1/1 anonim válasza:
Ezt szerintem az orvosodtól kellene megkérdezni, aki javasolta a magnézium-kiegészítést. Gondolom az sem mindegy, hogy melyik típusból és mennyit kell szedj. Én egész más miatt szedem és nekem az orvosom megadta, hogy napi hány mg magnéziumot kell szedjek, az mindegy, melyik márkából, csak a mennyiség legyen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!