Cypromix tablettától miért nem jön meg rendszeresen?
Figyelt kérdés
2 hónapja váltottam erre a gyógyszerre. a dokim írta fel a másik helyett. a réginél 3 nap után rendszeresen meg szokott jönni és most már 5. napja nem, előző hónapban 4 nap után jött meg. ez mitől van?!2012. jún. 13. 17:50
1/4 anonim válasza:
Mert magas a hormontartalma, és lassabban csökken le annyira a hormonszint, hogy megjöjjön a vérzés.
Majd beáll.
De miért ezt szeded? Miért ezt írta az orvos?
2/4 A kérdező kommentje:
az előző gyógyszerem bevált csak már nagyon drága volt. és kérdeztem a dokit h lehet e váltani és ezt írta fel nekem fogamzásgátlóként..
2012. jún. 13. 20:27
3/4 anonim válasza:
De ez a tabletta k.vára nem fogamzásgátlónak van kitalálva. Azért ilyen olcsó, mert TB támogatott, mert igen erős hormongyógyszer, amit bizonyos betegségek kezelésére alkalmaznak.
Attól persze védeni véd, csak épp baromira nem ajánlott olyannak szednie, akinek amúgy semmi baja.
Mert esetleg majd a szedés után lesz bajod tőle, ha eddig nem volt...
4/4 A kérdező kommentje:
utána néztem h milyen gyógyszer szedek.. és akkor már én is rájöttem ezekre. nem tudom miért írta ezt fel :/-.^ váltani fogok. köszönöm a választ.
2012. jún. 13. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!