Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akinek volt csalánkiütése....

Akinek volt csalánkiütése. Nyom nélkül múlt el?

Figyelt kérdés

Nekem néhol ilyen barnás halványan elpigmántálódott maradt a bőröm(mintha bevertem volna), azt hittem hogy ez normális,de megkérdeztem egy netes doktortól hogy mikor fog elmúlni és azt válaszolta hogy nézessem meg bőrgyógyásszal mert a csalánkiütés nyomtalanul szokott elmúlni...

Itt GYK-on is olvastam h van akinek maradt nyoma(nm is egyen irták) szóval ezért is gondoltam h ez normális...

2012. júl. 21. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem elég sokszor kijön itt-ott a kiütés, de mindig nyom nélkül elmúlik. Bőrgyógyásszal megnézetni semmibe nem kerül.
2012. júl. 21. 13:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, azt gondoltam hogy akinek viszonylag gyakran kijön annak nyom nélkül múlik el , de ugye azoknak magától szokott elmúlni a kiütés olyan 1-2 óra múlva. De nekem olyan volt a csalánkiütésem hogy 2-3 napig kb rajtam voltak az egész testemen és elég sok.Semmit nem használtak a gyógyszerek csak a steroid injekció.

A bőrgyógyászomtól megkérdeztem , mármint mondtam h gondolom ezek a foltok majd elmúlnak és azt mondta hogy igen.

2012. júl. 21. 14:42
 3/3 anonim válasza:
Nekem október óta van csalánkiütésem,mindenféle kivizsgálás,és nem tudják hogy mitől van. Krónikus uticaria(kolinerg),de 1 óra múlva nyomtalanul elmúlik.
2012. aug. 8. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!