Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Körömgomba! Nektek hogy múlt el?

Körömgomba! Nektek hogy múlt el?

Figyelt kérdés

a canespro se segít

nő alatta

hiába kaparjuk, kenjük, áztatjuk

már 3 hete

és még mindig nő alatta

másnak volt már ilyen?

hogy tűnt el véglegesen? hogy lehet szép a köröm, hogy az ember papucsba is kimerjen menni?

2012. jún. 2. 15:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hülyén hangzik, de én ecettel törölgettem át a körmöm tetejét, meg az alját jó mélyen minden nap egyszer. Kb 4-5 hónap alatt teljesen meggyógyult, pedig az én körmöm már 3 mm vastag volt, sárga és már a köröm teteje és morzsolódott szét nem csak a vége.

Amúgy a kencéktől ne várd, hogy pár hét alatt rendbe rakja. Én vettem 5-6 ezres gombairtókat is, mindegyikre az volt írva, hogy legalább 1 évig kell használni őket. Makacs betegség a körömgomba.

2012. jún. 2. 16:01
 2/14 anonim ***** válasza:
nem volt egyszerű, évekig küzdöttem vele, mindig kivágtam ahogy csak bírtam, elég érzéketlen volt, viszont egyre erősödött a gombás köröm, nem volt könnyű kivágni. mikor sikerült jó nagy darabot kinyesni belőle, fültisztítóval tömény ecetet nyomkodtam oda, meg ecetes vízbe áztattam gyakran. meg szerintem az is segített, hogy egy szerencsétlenül összeszedett hüvelygombára gombaölő kapszulát kapta (fluconer). viszont bőrgyógyász ír fel körömgombára is, sztem az hatásos, a krém, meg az a drága canesten semmit nem ér... sok sikert!
2012. jún. 2. 16:04
 3/14 anonim ***** válasza:

Jómagam most küszködök ellene. Vettem a patikában egy szert, mivel nem lehet leírni ide a nevét, mert reklámnak minősülne, csak annyit írok, hogy körömlakkszerű folyadékról van szó, a hatóanyaga neve Amorolfin és tényleg sokáig kell kenegetni a gombás részt, mert a gomba makacs jószág.

Az ecetes trükköt nem ismertem eddig, ha nem válik be ez a szer, kipróbálom. Ezer köszönet érte! :)

2012. jún. 2. 17:34
 4/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: Én is használtam amorolfin hatóanyagú gombaölő szert. Loceryl 5% a neve, jó drága, de semmit sem segített 1 év alatt, csak addig volt kicsit jobb, amíg használtam. Le lehet mindennek a nevét írni, ez nem reklám.... Láthatod nem egy kérdésben hogy sokan konkrét termékneveket írnak, vagy arra kérdeznek rá, hogy kinek hogy vált be...
2012. jún. 2. 17:38
 5/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

akkor igazából elég gáz ez a körömgomba :/

nem tudom mit lehetne csinálni

esetleg a sebészeti eltávolítás?

2012. jún. 2. 17:56
 6/14 A kérdező kommentje:

ne haragudj, csak hallottam a sebészeti dologról

nem a lábujjat vágják le, nem tudom te miről beszélsz, hanem a beteg körmöt valami lézeres cuccal, de nem nagyon ismerem azért kérdeztem

2012. jún. 2. 18:07
 7/14 A kérdező kommentje:

[link]

"A gyógyszerszedéstől idegenkedőknek reménysugár lehet az a legújabb lézeres módszer, amely gyökeresen megszünteti a körömgombásodást. Lényege, hogy egy speciális, nagy energiájú lézerrel sérülés és fájdalom okozása nélkül kezelik a gombás körmöt. Ez a lézer elöli a gombákat, így lehetőséget teremt arra, hogy a körömgomba gyógyszeres kezelés nélkül is gyógyítható legyen. "

2012. jún. 2. 18:08
 8/14 A kérdező kommentje:

nem vagyok hülye, amúgy nem tudom te mért nem olvastál még ennek a dolognak utána ha neked is ez a problémád

mert szerintem jobban megéri egy ilyen mint 1000 féle kenőcs, ami több ezer ft és talán mire elmúlik több év el is telik meg 30 ezrek rá

2012. jún. 2. 18:09
 9/14 A kérdező kommentje:

amúgy csak röhögök rajta, hogy magadból indulsz ki

miért akarnám a lábujjam levágatni?

épeszű ember mégcsak nem is gondolna erre

eszembe nem jutott volna xd

2012. jún. 2. 18:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Èn teafaolajjal kentem és nekem elmùlt 1hònap alatt. :-) és nem dràga.
2012. jún. 2. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!