Körömgomba! Nektek hogy múlt el?
a canespro se segít
nő alatta
hiába kaparjuk, kenjük, áztatjuk
már 3 hete
és még mindig nő alatta
másnak volt már ilyen?
hogy tűnt el véglegesen? hogy lehet szép a köröm, hogy az ember papucsba is kimerjen menni?
Lehet, hogy hülyén hangzik, de én ecettel törölgettem át a körmöm tetejét, meg az alját jó mélyen minden nap egyszer. Kb 4-5 hónap alatt teljesen meggyógyult, pedig az én körmöm már 3 mm vastag volt, sárga és már a köröm teteje és morzsolódott szét nem csak a vége.
Amúgy a kencéktől ne várd, hogy pár hét alatt rendbe rakja. Én vettem 5-6 ezres gombairtókat is, mindegyikre az volt írva, hogy legalább 1 évig kell használni őket. Makacs betegség a körömgomba.
Jómagam most küszködök ellene. Vettem a patikában egy szert, mivel nem lehet leírni ide a nevét, mert reklámnak minősülne, csak annyit írok, hogy körömlakkszerű folyadékról van szó, a hatóanyaga neve Amorolfin és tényleg sokáig kell kenegetni a gombás részt, mert a gomba makacs jószág.
Az ecetes trükköt nem ismertem eddig, ha nem válik be ez a szer, kipróbálom. Ezer köszönet érte! :)
köszönöm a válaszokat
akkor igazából elég gáz ez a körömgomba :/
nem tudom mit lehetne csinálni
esetleg a sebészeti eltávolítás?
ne haragudj, csak hallottam a sebészeti dologról
nem a lábujjat vágják le, nem tudom te miről beszélsz, hanem a beteg körmöt valami lézeres cuccal, de nem nagyon ismerem azért kérdeztem
"A gyógyszerszedéstől idegenkedőknek reménysugár lehet az a legújabb lézeres módszer, amely gyökeresen megszünteti a körömgombásodást. Lényege, hogy egy speciális, nagy energiájú lézerrel sérülés és fájdalom okozása nélkül kezelik a gombás körmöt. Ez a lézer elöli a gombákat, így lehetőséget teremt arra, hogy a körömgomba gyógyszeres kezelés nélkül is gyógyítható legyen. "
nem vagyok hülye, amúgy nem tudom te mért nem olvastál még ennek a dolognak utána ha neked is ez a problémád
mert szerintem jobban megéri egy ilyen mint 1000 féle kenőcs, ami több ezer ft és talán mire elmúlik több év el is telik meg 30 ezrek rá
amúgy csak röhögök rajta, hogy magadból indulsz ki
miért akarnám a lábujjam levágatni?
épeszű ember mégcsak nem is gondolna erre
eszembe nem jutott volna xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!