Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet ebből baj vagy nem?...

Lehet ebből baj vagy nem? Lent bővebben.

Figyelt kérdés
A kezemen van egy anyajegy, ami kicsit kidudorodik a bőrömről. Ma megfeledkeztem róla, h ott van, és borotvával végigmentem rajt. Csak most vettem észre, hogy hiányzik róla a kicsi szőrszál, amit ollóval szoktam levágni. Lehet ebből baj, és ha igen mi? (rák, stb) Egyébként nem fáj meg nincs rajt semmi különös..
2009. júl. 14. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:
61%

azért mert eltávolítottad a szőrszálat a borotvával? ettől nemlesz rákod :D

valszeg mégcsak felsem sértetted az anyajegyed, nemlesz belőle semmi bajod.

én egyszer belevágtam egy anyajegybe borotvával, még kicsit vérzett is, de nemlett tőle semmi bajom.

2009. júl. 14. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
örülnék ha nekem csak ennyi lenne xD nyakamon már egy csomószor belekaptam úgy az anyajegyembe h vérzett...lábamon 3-ba beleborotváltam h véreztek. volt olyan ami több napig vérzett kicsit...akkor van baj, ha megváltozik az alakja, színe...szal nyugi ×D
2009. júl. 14. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:
8%
mellesleg mért borotválod a kezed? normális vagy? :O attól olyan lesz a kezed mint egy majomnak..akkor már inkább gyantáztasd...
2009. júl. 14. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!