Melyek azok az epilepszia fajták, amelyel az EEg-n nyugalmi állapotban negativ lesz az eredményem?
Figyelt kérdés
Az orvosaim vetették fel az epilepsziát. Ja és van olyan epilepszia, amely tünete a visszatérő álomérzés (derealizáció)? (mer nekem olyan van2012. júl. 19. 22:07
1/4 anonim válasza:
Az milyen a vissszatérő álomérzés?bocs hogy nem válaszolok csak a kisfiam is olyan fura néha és mondták lehet epilepszia de neki sem mutat eltérést az eeg.
2/4 A kérdező kommentje:
derealizáció, deperszonalizáció. Nállam kimerültségnél jelentkezik 2 havonta egyszer. általában 5, 10 perc de volt hogy 20 perc.
tünetek: Olyan mintha álmodnám a külvilágot, nem vagyok teljesen kapcsolatban önmagammal és a környezetemmel, olyan tompa fura érzés és olyan mintha az agyam egyik része aludna. Amúgy azt mondták hogy valoszínű csak szorongó vagyok. (16 éves)
2012. júl. 19. 22:25
4/4 A kérdező kommentje:
2 hónapja nem volt semmi akkor se ha 2 napig nem aludtam. (nyaralás) és már nem izgulok
2012. aug. 11. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!