Miért nem tud reggel felkelni? A párom alig tud felkelni az ébresztőjére, egyébként is nagyon sokat alszik ha nem kell felkelnie kb.12-14 órát minimum.
Ki kell viszgáltatni,12-14 óra alvás nem normális.
mit dolgozik,hány órát?
az ébresztő meg nem hallása kinek milyen egyébként,nekem kis halk ébresztő szól,már a rezegésre megébredek,ugy kezd a telefon.
Páromnak szirénázó,vijjogó ébresztője volt,arra se ébredt.Igy mivel egyszerre járunk dolgozni,én felébredek a saját ébresztőmre,az ő ébresztője én vagyok:)
hivd fel reggelente hogy felkelt-e már.Csörgesd amig fel nem veszi,nehogy kirugják
és kiviszgáltatni amint van rá idő
fizikai vagy szellemi munkát végez?
Felesleges a rettegés meg a dráma. A párod FELNŐTT EMBER, aki felelős saját magáért. Ha nem bír felkelni és elkésik, akkor majd viseli a következményeket. Ha megüti a bokáját, majd tanul belőle és máskor felkel.
Te nem az anyja vagy, hanem a párja. Rendben van, hogy aggódsz és próbálsz segíteni azzal, hogy feltetted ezt a kérdést, de az, hogy állandóan keltegeted meg már előre aggódsz, mi lesz, ha nem leszel otthon, az ne haragudj, nem normális dolog.
Azt, hogy normális-e ekkora alvásigény, azt ORVOS tudja megmondani, egy alapos kivizsgálás után - de valószínűleg nem normális egyébként. Ne hagyjátok magatokat lerázni a házidokinál, ez igenis komoly probléma, én vérvétellel kezdeném és ha nem derül ki semmi belőle, akkor neurológusnál folytatnám.
Ha a párod erre nem hajlandó, akkor így járt, mert ha ő maga nem akarja megoldani a problémát, neked sem kell erölködni keltetgetéssel.
Mondom mindezt úgy, hogy én is nehezen kelek (igaz, hogy én 7 óra alvás után). Nekem pl. szükségem van arra, hogy az első csörgés után, amire felépredek, még feküdhessek ébren az ágyban kb. 15-20 percet, míg teljesen magamhoz térek. De én ezt tudom magamról, és bele is kalkulálom. A párom pedig az a típus, mint te, hogy azonnal fel tud kelni. Egyik sem baj - ameddig nem görcsölsz ezen a kelleténél többet. Viszont a napi tizenórás alvásigényt mindenképpen meg kell nézetni dokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!