Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon viszkető kiütések! Mi...

Nagyon viszkető kiütések! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Kitüremkedő, enyhén piros kiütések vannak a testemen.Először úgy néznek ki mint a szúnyogcsípés , ha vakarom akkor nagyon megduzzadnak és még pirosabbak lesznek.Iszonyatosan viszketnek, aludni sem tudok!:((

Voltam bőrgyógyásznál,egészen pontosan háromnál. Első azt mondta, hogy valami fertőzés a második azt hogy allergia,harmadik pedig azt hogy púposszúnyog. Ez utóbbi nyilván totál baromság mivel itthon a házban nincs szúnyog mégis jönnek ki újabbak.

Mit csináljak ???

2012. júl. 17. 05:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
(Ja és mindenkinek köszi a választ!)
2012. júl. 17. 10:20
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem inkább ekcéma-szerűek a kiütések, persze valószínű hogy allergia okozza, de hogy mi, azt nem tudom.
2012. júl. 17. 10:24
 13/20 A kérdező kommentje:
Elkéne menned allergia vizsgálatra.Jobb biztosra menni, ezek a bőrgyógyászok semmit nem tudnak megmondani csak irogatják a hülye krémeket meg gyógyszereket amik szart sem érnek :(
2012. júl. 17. 10:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Sokszor voltam már allergia-vizsgálaton, rengeteg dologra vagyok érzékeny, képtelenség mindet kikerülni. Volt, hogy évekig nem jelentkeztek tünetek, de sajnos már jó ideje szenvedek a kiütésektől, viszketéstől, ekcémás sebektől. Sajnos éjszaka félálomban össze-vissza vakarom magam, egyre csúnyább a bőröm. Az allergia-gyógyszerek szinte semmit nem érnek. Már egyre jobban kétségbe vagyok esve, hogy mit tehetnék.
2012. júl. 17. 18:37
 15/20 A kérdező kommentje:
:(((
2012. júl. 17. 19:34
 16/20 abatox válasza:

Ezt okozhatja akár ágyi poloska is. Ez egy olyan rovar, mely emberi vérrel táplálkozik. Rendkívül rejtőzködő életmódot folytat, ezért nappal egyáltalán nem látni. Sokszor még akkor sem, ha keresik. Éjjel aktív, ekkor keresi az áldozatát. A testtájékon véletlenszerűen lehetnek csípések, elsősorban puhább bőrfelületeknél, vagy, ami kilóg a paplan alól. A csípések helyei reggel kezdenek viszketni, és akár hetekig is tarthat.

Olvass tovább az ágyi poloskáról a neten.

2012. nov. 30. 11:46
 17/20 Bánki Viktória válasza:
sziaaa nekem ugyan ez van, és azt hittem először, hogy szúnyogcsípés, de nem, hanem ágyi poloska vagy atka vagy mi az isten ez, le kell cserélni az ágymatracot meg a takarót, avagy tisztítóba elvinni, a párnátt akarót meg az ágyneműt kimosni és 24 órára a fagyasztóba rakni, mert csak ott döglenek meg ezek a lények belőle, amik szabad szemmel nem láthatóak!!! aztán jó lesz és elmúlik :)
2014. aug. 23. 14:25
 18/20 Bánki Viktória válasza:
vagyis az ágyi poloskát azt ki kell irtatni, az atkákat tudod kifagyasztani... kb 18 ezer az irtása, házilag nem igazán lehet megoldani, csak ha kiéhezteted őket, de az meg vagy 6-8 hónap....
2014. aug. 23. 14:47
 19/20 czifa botond válasza:
Nekem is ez volt. Arra gyanakodtam, hogy ételallergia. Később kiderült, hogy a sweetire, a grapefruitra, és a pomelóre vagyok allergiás, a 3 kedvenc gyümölcsömre.
2015. jan. 18. 15:12
 20/20 anonim válasza:
Szia tudom hogy ezt nagyon rég írtad de velem is ez van és csak meg szeretném kérdezni hogy rájöttél-e hogy mitől van és hogyan lehet kezelni?
2021. júl. 13. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!