Hallott már valaki az ASEA-ról? Vannak tapasztalatok?
Én használtam két doboz erejéig.Fújkáltam vele azt arcomat is,ezen a téren nem találkoztam változással.
Sajna mikor elkezdtem az Asea-t több változás is volt az életemben(izgalom,étrendi változás,rost fogyasztás és erőteljes edzés)ezért nehéz megítélnem,hogy mit tett mindehhez az Asea.Két hét alatt fogytam 3 kilót,ráfoghatnánk,de durván nyomtam az edzést is,és kevésbé kajáltam.Annyira nem tapasztaltam azt sem,hogy frissebb lennék tőle,mert ott volt az említett izgalom az életemben,ami ébren tartott:)Másnap pedig halál fáradt voltam az éjszakázástól...úgyhogy sajnos ebben a kérdésben nem vagyok jó alany.Ismerőseim véleménye:1.aknés bőr nagymérvű javulása,munkabírás erőteljes növekedése(orvosnál)...meg amit a neten olvastam:)
Én 3 hónapja használom, IMÁDOM!! Pároldalnyi beszámolót írhatnék róla :-)
Csak néhány dolog:
- rögtön pár nap után fiatalabbnak néztem ki, kisimult az arcom, lágyabb, simább lett a bőröm, tisztább, fényesebb a szemem. Azóta is folyamatosan kapom a bókokat még nőktől is, akik tudják, hány éves vagyok, hogy milyen jól nézek ki :-)
- gyorsabban nő a hajam, kevesebb ősz hajszál nő, kezdi visszanyerni a hajam az eredeti színét, és dúsabb is
- az állandóan töredező körmöm gyönyörű hosszúra megnőtt, sokkal erősebb
- jobban alszom
- herpesz feleannyi idő alatt gyógyul meg, sokkal kevesebb fájdalommal és viszketéssel jár
- alig van izomlázam olyan esetben, amikor régebben napokig szenvedtem
- jobb az erőnlétem: dombon ugyanolyan simán megyek fel, mintha sík terep lenne, holott előtte egy kicsit mindig kapkodtam a levegőt ugyanazon a szakaszon
Egy barátnőm pedig félév alatt a leukémiáját (fehérvérűség, vérrák) gyógyította meg vele. Pár napja teljesen normálisak voltak az eredményei!!
Egy másik ismerősöm feleségének a cukorbetegsége jön rendbe villámsebességgel.
Szóval, klassz. Írjon, aki szeretné kiróbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!