Mitől hullik a hajam csomókba? Nagyon megvagyok ijedve.
Figyelt kérdés
1 hónapja hullik a hajam.Már voltam fodrásznál aki a 70 centis hajamból levágott 30at most kb vállig ér,de azóta is csomókba hullik vagy törik. 20 centi hosszúságú hajszálakat húzok ki,csomókba.Mit tegyek még? Mi állhat a háttérbe? Attól hogy törik még lehet belső probléma a háttérben,vagy az csak a hullásra igaz?2012. júl. 11. 16:35
11/13 A kérdező kommentje:
amúgy már vágattam belölle 30 centit
2012. júl. 11. 17:42
12/13 anonim válasza:
Nah most akkor döntsük már el.
Hullik vagy törik?
Azaz tőből foltokban kihullik a hajad? Mert akkor vmi gyulladás lehet (mandula, rossz fog), góckutatást kell végezni.
Vagy letörik? Látsz olyan foltokat, ahol egy bizonyos magasságban le vannak törve a hajszálaid? Így?
Mert ha igen, akkor gombás.
Bőrgyógyászhoz kell menni, az majd megvizsgálja.
13/13 A kérdező kommentje:
nem tudom eldönteni mivel hosszú a hajam még úgyahogy...
2012. júl. 11. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!