Mi okozhatja ezt az arcbőrömön?
Alapvetően zsíros-mitteszeres az arcom,mégis hatalmas foltokban kipirosodik,és egy nap alatt lehámlik a bőr.Azokat a hámlásokat leszedegetve másnapra már újból ott vannak az elhalt bőrdarabkák.Nagyon kellemetlen,havonta egy héten tiszta,problémamentes az arcom,de 3héten át újból kínlódok vele.2éve tart ez az állapot.Szinte majdnem szimmetrikusan hámlik,a homlokom,szemöldököm,és az állam két oldalán,illetve a füleim mögött,a fülem belül,és a haj vonalánál.Magánbőrgyógyász atópiás dermatitist állapított meg a bőrömön.A krém,amit adott,hatástalan.Egyedül Diprosalic krémre javul,de arra sem teljesen,csak kicsit jobb,ha bekenem.Teljesen csak hirtelen múlik el,de akkor is csak egy hétig nincsenek ezek a hámlások.Figyelgettem már,mit eszek,de nem járt eredménnyel,bár a tartósítószert és a különféle E adalékokat nem tudom elkerülni.Pikkelysömörre is gondoltam,de az nem 30évesen jelentkezik először az emberen,és genetikailag nem volt még ilyen hámlásos eset sem a családunkban.
Aki tud segíteni,miért lehet ez,nagyon szépen megköszönném.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!