Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Zöld lett a medencében a víz....

Zöld lett a medencében a víz. Nem lesz bajom tőle?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A medencébe kell klórt rakni és be kell állítani a pH-ját. Minden szupermarketben lehet kapni hippot és só- vagy kénsavat direkt erre a célra. Érdemes venni egy univerzál indikátort, amivel be tudod lőni a pH-t. Az ideális pH 7.2! Ha ezek nincsenek meg, akkor elkezd algásodni a víz és viszketni fogsz miután kijössz.
2012. júl. 10. 09:57
 12/15 Tetovált lány válasza:

Nemlessz bajod tölle nyugi :)

Kikell tisztítani és kész ennyi!

2012. júl. 10. 23:12
 13/15 anonim válasza:
Hello! Nekünk van otthon medencénk, nem szoktam ph-t mérni /szerintem nem muszály kissebb méretű medencénél/, klórt szoktam belerakni és algaölőszert az utóbbi mennyiségét minimálisan meg lehet növelni eső után mert ilyenkor megzavarodik a víz. Vizforgatás hanyagolhatatlan és a folyamatos tisztítás.
2012. júl. 11. 10:18
 14/15 anonim válasza:

a puhafalúnál nekünk is olyan lett

kicsit undorító,de az csak kosz,nem árt semmit

2012. júl. 12. 08:56
 15/15 anonim válasza:

Csak bealgásodott.

Természetesen semmi bajod nem lesz tőle.

Viszont, ha sokat fürdesz a TISZTÍTOTT vízben attól lehet bajod. Mivel a vegyszerek amit a medencébe tesznek azok sejt mérgek. Klór, sósav,hipó stb, mindenféle vegyszer amit egyébként a kórházak fertőtlenítésése használnak.

Az a cél hogy a sejteket megöljék, ne legyen algás a víz.

2012. júl. 14. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!