Zöld lett a medencében a víz. Nem lesz bajom tőle?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 14:22
11/15 anonim válasza:
A medencébe kell klórt rakni és be kell állítani a pH-ját. Minden szupermarketben lehet kapni hippot és só- vagy kénsavat direkt erre a célra. Érdemes venni egy univerzál indikátort, amivel be tudod lőni a pH-t. Az ideális pH 7.2! Ha ezek nincsenek meg, akkor elkezd algásodni a víz és viszketni fogsz miután kijössz.
12/15 Tetovált lány válasza:
Nemlessz bajod tölle nyugi :)
Kikell tisztítani és kész ennyi!
13/15 anonim válasza:
Hello! Nekünk van otthon medencénk, nem szoktam ph-t mérni /szerintem nem muszály kissebb méretű medencénél/, klórt szoktam belerakni és algaölőszert az utóbbi mennyiségét minimálisan meg lehet növelni eső után mert ilyenkor megzavarodik a víz. Vizforgatás hanyagolhatatlan és a folyamatos tisztítás.
14/15 anonim válasza:
a puhafalúnál nekünk is olyan lett
kicsit undorító,de az csak kosz,nem árt semmit
15/15 anonim válasza:
Csak bealgásodott.
Természetesen semmi bajod nem lesz tőle.
Viszont, ha sokat fürdesz a TISZTÍTOTT vízben attól lehet bajod. Mivel a vegyszerek amit a medencébe tesznek azok sejt mérgek. Klór, sósav,hipó stb, mindenféle vegyszer amit egyébként a kórházak fertőtlenítésése használnak.
Az a cél hogy a sejteket megöljék, ne legyen algás a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!