Félek, hogy fájni fog. Mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Ma jött meg,és betétet használok,de holnap jön hozzám a barátom és itt alszik :) eléggé kellemetlenül érezném magam a barátom mellett az ágyban"így".Szeretnék holnap tampont venni,de nem tudom,hogy milyet vegyek és félek,hogy fájni fog :/ Nagyok köszi a válaszokat:)2012. júl. 4. 21:44
1/9 anonim válasza:
Inkább maradj a betétnél, mert ha rosszul helyezed fel a tampont, nyomni fog. Amúgy ha jól teszed fel, akkor nem fog fájni, ne aggódj :) Anyudat kérd meg, hogy segítsen, magyarázza el, mutassa meg, hogy csináld. De éjszakára jobb a betét
2/9 A kérdező kommentje:
Anyukám ellenzi a tampont,de nem tudom miért:/ akkor mitévő legyek? egyébként köszi a válaszod )
2012. júl. 4. 22:01
3/9 anonim válasza:
Betét. Én sosem tamponoztam. Vagyis próbáltam, de nem jött be.
Betétből akár kettőt is betehetsz, egyiket előrébb, másikat félig rá, és így hosszabb lesz a védelem előre is hátra is. Na remélem érted:)
Vannak még az inkontinencia betétek, azok jóval többet szívnak, mint a sima betétek. Amúgy nekem az always jött be, a többi nem szív annyit.
2 gyermekes anyuka
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,de eléggé kellemetlenül érezném magam a barátom mellet,betéttel a bugyimban :/,nem tudnák normálissan aludni mert attól félnék h átlátszik vagy véletlen olyan lesz a takaró ://
2012. júl. 4. 23:10
5/9 anonim válasza:
a barátod tudja, hogy a lányok szoktak menstruálni, ne félj, ha szeret, akkor nem tartja gáznak :) tamponból a legkisebbet vegyed és olvasd el a használati utasítását, menni fog. fájni nem tud, legfeljebb elsőre nehéz eltalálni azt a szöget, amiben könnyen bemegy, de nem tart sokáig :)
6/9 anonim válasza:
Azért is választanám a betétet, mert a mini tampon átázhat, hogyha erősebb napod van. Igaz a takarón nem hagyna foltot, de a bugyidon igen. Szóval ha a tampon mellettt döntesz, akkor is használj majd egy tisztasági betétet :) Amúgy meg van éjszakai betét is, az hosszabb és jobb nedvszívó hatású, így nem kell 2betétet egymásra rakni :)
8/9 anonim válasza:
Én az éjszakaiból teszek be kettőt, mert az egy rövid. (Always)
De nyilván a kérdező még nem úgy menstruál, nem olyan erősen, mint egy kétszer szült, idősebb nő.
9/9 anonim válasza:
mondd meg h megjött neked és kellemetlen lenne neked igy együtt aludni vele...napoljátok el a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!