Ez csak velem van így?
Komolyan ? Hogyhogy meleged van ? Itt csak 37 fok van árnyékban...
Ha hosszabb útra megyek, kabátot is veszek, sálat kötök a nyakamba, tegnap meg bekapcsoltam a fűtést itthon.
hú hát már megijedtem! De kösz, tényleg hasznos az amit írtál, most kicsit megnyugodtam! :D
ment a zöld kéz.
Nem? Pedig az elötted lévő kabátban szaladgál állítólag. Mondjuk időjárás szerint is jó napközben a melegítő, hiszen az időjárás megtévesztő. Meglehet fázni, szal jobb egy kis tavaszi kabát a pulcsira.
Bár még szerencse hogy nem sokat vagyok kint, hiszen meleg van, és bent meg a ventilátor kicsit tartja a frontot.
Voltam ma boltban, egészen meglepően fogadtak!
Csak egy közepesen vastag télipulcsi, meg egy farmer volt rajtam. Most pedig nem vittem tavaszi kabátot.
jaj ne már! nálatok olyan meleg van??? :'( 41 fok???
én megfagytam az éjjel, nem volt elég 3 takaró!!! vajon most mit tegyek? :'( cserépkályhában már fűtünk, de a radiátort nem merem bekapcsolni mert már minden megy, szinte még így is meg lehet fagyni, de már a számla meg sok lesz! na most mit csináljak?? :(
:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!