Semmi se fáj, mint érzelem. Mi lehet velem? O. o
Szia! Én is voltam már ilyen helyzetben, talán
depresszió, vagy időváltozás, majd elmúlik,
ne aggódj!
Biztos az ürességérzetről beszélsz, mert velem ez
18 éves koromban volt, amikor felnőtté váltam...
..nem tudtam mihez kezdjek magammal, nem találtam
a helyem, nem voltak céljaim stb., de később minden
a helyére került és most mindig találok valamit, ami
érdekel! Pusz :* Szió! :)
keress vmit, ami érdekelhet,
amit szeretsz, és abban éld ki magad! ;)
24/L
Elérzéketlenedés? Erről lenne szó?
Ha igen, lehet a társadalmi , vagy eddigi életviteli gondokból, esetekből adódó védekezés. Lehet sokat szenvedtél az emberek milyensége miatt. Az is lehet, hogy a gyerekkori éned tűnt el, ezt normális dolognak tartják a felnőttéválás során. Én ameddig tudom próbálom megőrizni a gyerekori énemet,úgy, hogy közbe eleget tegyek a társadalom elvárásainak is, még akkor is, ha ezzel tudom hogy egynél több személyiség is élhet bennem, ami már akár pszichés betegségnek is számíthat. Viszont amíg ez nem okoz problémát sem nekem sem másoknak, addig csak a szótári formályában lehet betegségnek nevezni. Ez különbözőséget mutat a sok átlag ember között, vagy is másságot, amit a - az "normális" emberek számára megvetendő. PEdig nincs miért.
Szia! A lét hármasa a Test, a Tudat és az Érzelem. Úgy képzeld el mint az autót: motor (test), sofőr (tudat), benzin (érzelem).
Keresd meg, hogy neked mi a benzined. Mitől indulsz be, mi hajt, mi a CÉLOD.
Tűzz ki CÉLT magadnak, és valósítsd meg! ha Bírod!!!
Legyen több céllod az időben. Rövidtávú, közép- és hosszútávú.
Nagyon javaslom: Rakonczay Viktória és Gábor: Tűzhangya c. könyvét. (tudod, a magyarok átevezték az Atlantit...)
Tanulságos!
Üdv.
Zoli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!