Mitől fájhat ilyen módon a térdem? (lent bővebben)
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy lassan egy éve fáj a térdem, de nem folyamatosan, hanem tavaly is csak nyáron fájdult meg, és most is. Amikor vége lett a nyárnak, akkor gyakorlatilag egyből el is múlt. Idén voltam síelni, és attól sem fájdult meg, sőt attól sem, hogy napi 2-3-4 órákat fociztam, de ahogy elkezdődött a szünet, megfájdult (najó, egy héttel korábban...). Valaki tudja, hogy miért lehetséges ez?
Orvosnál már voltam.
Érdekesség: Lépcsőzéstől, biciklizéstől fáj. Ha futok, akkor kb 2 perc alatt elmúlik (ez Airsoft tapasztalat). És nem is nagyon ropog, csak fáj nagyon... De nagyon séta közben is egy kicsit... Tudja vki, hogy mitől van így, hogy lépcső, bicikli, de futás közben egy idő múlva elmúlik?
2009. júl. 10. 00:34
1/4 anonim válasza:
Porc sérülés amit a meleg felerősit, nekem is ez van néha borogatni kell és nem erőltetni nagyon.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, bár kb 4 napja nem fáj a térdem és ma voltam Airsoftozni. Ma sem fájt... Olyan érdekes ez a térdfájás, lehet hogy csak mozognom kell és akkor több izületi folyadék termelődik? Elképzelhető? Vagy micsoda? :D Sehogy sem fáj:D
2009. júl. 12. 17:15
3/4 anonim válasza:
novesben v?mert nekem akkor is fajt amikor elkezdtem noni es ah leallt ez a hirtelen tini kori noves mar nagyjabol erosodik meg es nincs bajom vele..pedig testepitest muvelek es nagyon nagy sujokkal csinalok gugolast meg mas labgyakorlatokat es nincs gondom vele
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, növök. Remélem, hogy csak növekedési fájdalom.
2009. okt. 9. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!