Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valaki csak vízzel fürdik...

Ha valaki csak vízzel fürdik még mindig jobb mint sehogy igaz?

Figyelt kérdés
van hogy így a nagy melegben napközben van hogy csak simán vízzel zuhanyzom, mert ugye csak felfrissít, és eszembe jutott hogyha van olyan aki rendszeresen így mindenféle tusfürdő nélkül fürdik mert olyan szegény hogy nem telik neki, ugye még mindig jobb mintha nem is fürdene emiatt egyáltalán. vagy mindegy mert ha pl. nincs dezodorja és kimegy az utcára vagy munkában 10 perc alatt megizzad ugye az ember és olyan mintha nem érne semmit..ti hogy gondoljátok?
2009. júl. 9. 22:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
hát én ebben a téli időszakban csak hetente 1 szer vagy kthetente fürdök, csak ezet mosok sürün. van egy dezododrom de nem vagyok büdös amugy.de akkor tusfürdővel fürdök vagy a kádban ülök. habfürdövel. szerintem nem kell minden nap ürdeni felesleges regen se fürödtek minden nap láttam a tvben hetente szombatonkent volt a fürdesnap.
2010. dec. 1. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!