Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valaki csak vízzel fürdik...

Ha valaki csak vízzel fürdik még mindig jobb mint sehogy igaz?

Figyelt kérdés
van hogy így a nagy melegben napközben van hogy csak simán vízzel zuhanyzom, mert ugye csak felfrissít, és eszembe jutott hogyha van olyan aki rendszeresen így mindenféle tusfürdő nélkül fürdik mert olyan szegény hogy nem telik neki, ugye még mindig jobb mintha nem is fürdene emiatt egyáltalán. vagy mindegy mert ha pl. nincs dezodorja és kimegy az utcára vagy munkában 10 perc alatt megizzad ugye az ember és olyan mintha nem érne semmit..ti hogy gondoljátok?
2009. júl. 9. 22:10
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
bocs a helyesírásért, kicsit gyorsan tettem fel a kérdést.
2009. júl. 9. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát jobb a semminél de ha igazán szegény valaki akkor vízre sincs pénze.
2009. júl. 9. 22:13
 3/11 A kérdező kommentje:
én azt a variácót képzeltem el mikor talán ki tudja fizetni a számlákat még nagy nehezen de már ilyenekre nem telik..vagy akár ha rosszabb eset hogy víz sincs benn a házban csak lavórból tisztálkodik és ugye előhozakodik ez a helyzet..sajnos utóbbira ismerek még a mai világban is példát
2009. júl. 9. 22:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha így haladunk sajnos elő kell venni ősanyáink praktikáit..... Pedig sok mindenről lemondtunk már..:(
2009. júl. 9. 22:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy jobb.Sőt!az én nőgyógyászom például azt mondta,hogy lent,ne mossam magam semmivel,csak sima vízzel,mert ezek a tusolók,meg habfürdők,meg ilyenek,felborítják a természetes flórát.

Szerintem nem kell ahhoz mindenféle drága kence,hogy az ember tisztán tudja magát tartani,és ápolt legyen.

2009. júl. 9. 22:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják, naponta egynél többször nem is szabad szappannal vagy tusfürdővel fürödni, mert felborítha a bőr normális ph értékét és a védekezőképességét. Szóval teljesen rendben van, ha egy nap többször is csak vízzel fürdesz.

Dezodor helyett, ha nincs rá pénz: Solutio antisudorica. Gyógyszertárban kapható izzadásggátló folyadék, akár 4 hétig is hat. Kipróbáltam, tényleg olyan lesz tőle az ember bőre, mint a Szahara...

2009. júl. 9. 22:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az utolsóval,szerintem ez nem pénz kérdése,mert lehet pl a lidlben kb 40 ftért szappant venni.és ahogy írta alul érdemes csak tisztavízzel megmosni,bár máshol sem tesz jót ez a sok lúgos kémhatású tusfürdő,szappan sanponstb,mivel a test ph-ja savas,amik a kórokozóknak és a gombáknak nagy akadáj hogy a szervezetbe jussanak,de mikor ezt a védőréteget semlegesítjük a lúgos fürdőszererel,utat engedünk nekik

hogy a témához visszatérjek,hosszú távon a sima víz sem elég

2009. júl. 9. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:
azt mondják,a legjobb bőrradír a búzadara.Még nem próbáltam,de ki fogom.Természetes,vegyszermentes.
2009. júl. 9. 22:35
 9/11 anonim ***** válasza:

hol fürdene csak vízzel, tóban?

mert lakásban drágább maga a víz, mint megvenni egy darab szappant.

a tóban fürdéstől meg büdös lesz az ember.

2010. nov. 30. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:
40-60 ftért már lehet venni egy darab szappant, de ha ekcémás az illető akkor attól csak kisebesedhet.
2010. nov. 30. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!