Ha valaki csak vízzel fürdik még mindig jobb mint sehogy igaz?
Biztos hogy jobb.Sőt!az én nőgyógyászom például azt mondta,hogy lent,ne mossam magam semmivel,csak sima vízzel,mert ezek a tusolók,meg habfürdők,meg ilyenek,felborítják a természetes flórát.
Szerintem nem kell ahhoz mindenféle drága kence,hogy az ember tisztán tudja magát tartani,és ápolt legyen.
Azt mondják, naponta egynél többször nem is szabad szappannal vagy tusfürdővel fürödni, mert felborítha a bőr normális ph értékét és a védekezőképességét. Szóval teljesen rendben van, ha egy nap többször is csak vízzel fürdesz.
Dezodor helyett, ha nincs rá pénz: Solutio antisudorica. Gyógyszertárban kapható izzadásggátló folyadék, akár 4 hétig is hat. Kipróbáltam, tényleg olyan lesz tőle az ember bőre, mint a Szahara...
Egyet értek az utolsóval,szerintem ez nem pénz kérdése,mert lehet pl a lidlben kb 40 ftért szappant venni.és ahogy írta alul érdemes csak tisztavízzel megmosni,bár máshol sem tesz jót ez a sok lúgos kémhatású tusfürdő,szappan sanponstb,mivel a test ph-ja savas,amik a kórokozóknak és a gombáknak nagy akadáj hogy a szervezetbe jussanak,de mikor ezt a védőréteget semlegesítjük a lúgos fürdőszererel,utat engedünk nekik
hogy a témához visszatérjek,hosszú távon a sima víz sem elég
hol fürdene csak vízzel, tóban?
mert lakásban drágább maga a víz, mint megvenni egy darab szappant.
a tóban fürdéstől meg büdös lesz az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!