Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Terhesen lehet tóban fürödni,...

Terhesen lehet tóban fürödni, és napozni?

Figyelt kérdés

6hetes vagyok, szombaton mennénk a Balcsira.

Nem lessz baj ha belemegyek a vízbe,félek a fertözésektől.

Mit lehet tenni?

2009. júl. 9. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nem fürödnék terhesség alatt, az biztos.

Napozni meg senkinek sem lenne szabad egy bizonyos mennyiség felett, főleg bizonyos órákban, hiszen a napsugárzás rendkívül rákkeltő.

2009. júl. 9. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Én most voltam hétvégén Siófokon és csomó kismamát láttem nagy pocakkal. A tied még meg sem látszik. Tudom nem azért írtad......de olyan fürdőruha volt rajtuk ami takarta a pocijukat és pár perc után mentek szépen ki az árnyékba hűsölni. A vízbe csak combig mentek bele!

Jó nyaralást!! Boldog babavárást!

2009. júl. 9. 22:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor most ne menjek a vízbe,vagy csak ugy hogy a hüvelyem ne érjen bele? De annak ugy mi értelme?
2009. júl. 9. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:

6 hetesen még nyugodtan belemehetsz,jót fog tenni az úszás,a babának is.

Később nem szabad menni,amikor már esetleg nyitott lehet a méhszáj.

Jó pancsit!

36 hetes kismami

2009. júl. 9. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:
...ja és napozni még később is lehet,mert a bab védve van méhen belül a káros UV sugaraktól.De azért ne aszalódj meg!
2009. júl. 9. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
A fertőzések ellen egy betadinba mártott tamponnal kiválóan lehet védekezni. Napozni, pedig 15 óra után (saját magad miatt). Addig fa alatt, félárnyék, ilyesmi.
2009. júl. 9. 22:45
 7/7 anonim válasza:
Én 6-7 hónaposan is fürödtem a Balatonban. Semmi balom lett tőle, sőt a természetes víz elvileg öntisztító. Napozni, nem napostam. Árnyékban is leterítettem a hasam.
2009. júl. 10. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!