Merjem vagy ne? Meztelen alvás.
Figyelt kérdés
Hétfőn megyek nyári táborba a haverokkal 1 hétre. Én mindig meztelenül szoktam aludni. A kérdés az, hogy most is merjek, vagy ne merjek? Elvileg 4-5-en leszünk egy faházban. Nem tudom, hogy csak fiúk, vagy lányok is lesznek. Mit csináljak? 16/F2009. júl. 9. 22:08
11/15 anonim válasza:
Nyugodtan aludj meztelenül. Én is ezt szoktam tenni, és nem csinált még eddig senki sem ügyet belőle. Elvégre ez a természetes.
12/15 anonim válasza:
Aha otthon én is szoktam, de nem egy rakás tizenéves kölyök között a táborban. Ne mondd már, hogy te nem voltál soha táborban, esetleg osztálykiránduláson vagy ott csak ilyen jó gyerekek voltak, akik szépen végig aludták az éjszakát és nem b@asztak ki egymással a röhögés kedvéért?
13/15 anonim válasza:
Naiv szőke vagy!!!
Akár fiú, akár lány!!!
Mert végül ie ez nem sült ki.
14/15 anonim válasza:
Anyám ott van a kérdése végén, hogy 16/F. Szerinted az mit jelent? Fogkrémet?
15/15 anonim válasza:
sztem nincs ezzel baj, én is aludtam már így táborban meztelenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!