Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Merjem vagy ne? Meztelen alvás.

Merjem vagy ne? Meztelen alvás.

Figyelt kérdés
Hétfőn megyek nyári táborba a haverokkal 1 hétre. Én mindig meztelenül szoktam aludni. A kérdés az, hogy most is merjek, vagy ne merjek? Elvileg 4-5-en leszünk egy faházban. Nem tudom, hogy csak fiúk, vagy lányok is lesznek. Mit csináljak? 16/F
2009. júl. 9. 22:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
áááá! Dehogy! Jól kiszúrnának veled. Legalább alsógatyát vegyél fel!!
2009. júl. 9. 22:10
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

szerintem ha nem árulod el nekik, és nem vagy kitakarózós fajta, lefekvés után a takaró alatt levehetsz mindent. Úgysem fognak melléd bújni :-)

Ha kitakarózós vagy, reggelre esetleg meglepetés érhet.

2009. júl. 9. 22:49
 3/15 A kérdező kommentje:
Mit értetek kiszúrás és meglepetés alatt? És kitakarózós fajta vagyok, sajnos :(
2009. júl. 9. 23:00
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
szerintem vedd elö a f***od és tedd a többiek szájába ...istenem azért meglepö hogy mennyi aberált f**sz van ezen az oldalon...ügye direkt csináljátok???
2009. júl. 9. 23:15
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
semmi esetre se aludj meztelenül. egy boxert kibírsz addig a pár napig.
2009. júl. 10. 00:35
 6/15 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg nem fogok meztelenül aludni. Csak szeretnék hallani egy érvet, hogy miért ne? Mit csinálhatnak velem?
2009. júl. 10. 00:46
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
a 16 éves formák ilyenek. sztem szanaszét oltanának..:D de az még a kisebb gond lenne.
2009. júl. 10. 01:41
 8/15 anonim ***** válasza:
89%

Összefogkrémezik a farkad, lefényképezik, hogy mekkora, behívnak mindenkit hogy röhögjenek, eldugják a cuccaidat, hogy ne legyen mit felvenned reggel, bármi.

Egyébként a múltkor épp vizsgára készültem a kedvesem kitakarózva feküdt mellettem meztelenül és meglepő hányszor állt fel neki, meg mozgolódott az éjszaka. Gondolom mindenkié így viselkedik.

MINDENKI rajtad röhögne na és inkább kíméld meg őket a látványtól.

2009. júl. 10. 02:06
 9/15 A kérdező kommentje:
Ok, akkor majd felveszek valamit.
2009. júl. 11. 11:13
 10/15 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, hogy ilyen csak filmekben létezik
2009. júl. 11. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!