Mit csinálnak, ha allergiás vagyok?
Elvileg kell lennie más hatóanyagú de ugyanolyan hatású gyógyszernek, illetve van, amire alternatív gyógymód is van. Nem tudom, milyen betegségről lehet szó, úgyhogy csak körülbelül tudok tippet adni, az orvossal mindenképp közölni kell, mire vagy érzékeny, és esetleg szétnézhetsz, hogy van-e arra a betegségre alternatív, gyógynövényes gyógymód. Anyukám pl. a cukorbetegségből gyógynövényekkel gyógyult ki, úgy, hogy inzulinos volt, és most már gyógyszer se kell. Én pedig a torkomra rendszeresen csak gyógynövényes-természetes gyógymódokat használok, nem szoktam orvoshoz járni, és nem is szükséges, mert beváltak és mindig jók.
Én a rovarcsípésre vagyok allergiás, arra kalcium pezsgőtablettát veszek, és ha nagyon erősen jelentkezik, csak ahhoz kell orvosi segítség, mert a kalcium ampulla csak vényre kapható.
Anyu is sok gyógyszerre érzékeny, emiatt is kutatja mindenre a lehetséges alternatív-gyógynövényes lehetőségeket, mert neki azokat lehet, gyógyszerből meg nagyon sokat nem, és ha beteg, akkor valahogy neki is rendbe kell jönnie. Eddig sikerült neki sokmindent megoldani így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!