Már szinte alig bírom az alkoholt, de miért?
Az a helyzet,hogy nem az alkohol miatt,hanem egészségügyi okból kifolyólag kérdezem.
17-18 éves koromban én is olyan nagykamasz voltam mint a többi. szerettem inni,bírtam is és ha néha néha túlzásba vittem,másnap nem volt semmi különösebb hatása.
Most viszont,21 éves koromra megiszom 4-5 sört,kissé be is rúgok és másnap sem vagyok túl fényesen...nagyon kiszáradok.
Mi lehet az oka?
Én is jobban kultiválom a teraszon ülős korsózgatást...de a körülöttem lévők között is van olyan kortárs aki fel sem áll,amíg fel tud állni :)) És másnap sincs semmi baja...és tényleg nem akarnék többet inni,de legalább rosszul ne lennék tőle.
Elszokva nem lehetek,mert(hogy ne reklámozzak) van egy Elismerés napja és különben is rajongok a sörért.
Remélem azért egészségügyi háttere nincs.
Köszi!
Olvastam,hogy a vérben van valamilyen anyag (enzim,vagy nem tudom már mi volt szégyen nem szégyen eü.s létemre) ,ami az alkohol lebontásáért felelős,segít ebben,és ennek a szintje ahogy öregszik az ember egyre csökken.
Én is ugyanígy vagyok vele mint te,16 évesen versenyt ittam a fiúkkal,semmi bajom nem volt jópár feles után sem,mostmár 2 sörtől becsípek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!