Megcsípett a méhecske. Valami gond? (többi lent)
Figyelt kérdés
2 nappal ezelőtt megcsípte egy méhecske a lábamujját, rögtön fel is dagadt. Anyám bekente valamivel és enyhén múlni kezdett. Tegnap megint bepirult, de mintha terjedett volna. Viszketett és fájt is. Ma még mindig viszket. Nem kellet volna már elmúlnia? Látogassak el az orvoshoz?2012. júl. 1. 17:26
1/5 anonim válasza:
Kend be ecettel, fogyassz kálciumot és aktív szenet. Orvos nem kell.
2/5 anonim válasza:
Borogasd valami hideggel, ill. jegeld. A meleg miatt lobbant be egy kis gyulladásos reakció. Jó még rá esetleg a Fenistil gél, borogatás előtt kend be.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. júl. 2. 00:51
4/5 anonim válasza:
szerintem ha nem múlik el menj vele orvoshoz
5/5 A kérdező kommentje:
Elmúlt, de pár nappal ezelőtt meg a bokámnál csípett meg. Bedagadt elég jól. Voltam orvosnál és Pressing tablettákat íratott. Viszket és fáj. Mondják, hogy sok méhecskecsípés van. Nem merek már fűre lépni, nehogy megcsípjen, mert pánikba szoktam esni.
2012. júl. 6. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!