Megdagadhat a kontaktlencse?
Figyelt kérdés
Tegnap strandra készültem, és gondoltam hogy kontaktlencsével megyek hogy ne kelljen a szemüveggel foglalkozni. 1 napos kontaktlencsét használok mert elég ritkán van a szememben(strand, meccs stb). Tehát elővettem 2 lencsét, az egyiket kibontottam és azt vettem észre hogy az eredeti vastagságának a háromszorosa a lencse. Szóval kb olyan 1-1.5 mm vastag. A rugalmasságát is elvesztette mert alig lehetett összenyomni. Próbaképpen azért beraktam, de kivenni nagyon nehéz volt, nem lehetett összecsípni. Végül elővettem egy harmadik lencsét is és azt raktam be. Eddig még sose találkoztam ilyesmivel.2012. júl. 1. 13:46
1/1 anonim válasza:
Előfordulhat ezek szerint...Nekem egyszer bepenészedett az egyik lencsém a tárolójában! Nagyon durva és undorító látvány volt, főleg, hogy nem értettem miért. Hiszen minden nap kicseréltem a folyadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!