Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miben más az intim tusfürdò?

Miben más az intim tusfürdò?

Figyelt kérdés
Vettem magamnak intim tusfürdőt, de míg a sima egyáltalán nem, addig az intim kissé csíp. Egyáltalán miben más? Érdemes használni, vagy jó a sima tusfürdő is erre a célra? (Eddig azt használtam)

2012. júl. 1. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
A ph-értékében van különbség. Sokak szerint nincs különbség, meg az egész pénzcsalás. Hosszú távon szerintem viszont észre vehető a különbség. Pl. védelem a fertőzésekkel szemben - nekem bevált. Évek óta intim lemosót használok.
2012. júl. 1. 12:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmiben, ugyanakkora átkúrás mint a többi. Károsítja a környezetet és az ember egészségét, az érzékenyebbekben allergiás hatásokat vált ki.
2012. júl. 1. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Sajnos ma már a szappanok többsége is a vegyipar remekei, komoly egészségkárosodásokat okoznak, ezért kizárólag házilag készített szappanokat ajánlok.

Ezekről bővebben itt:

[link]

2012. júl. 1. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Én kifejezetten idegenkedem tőle, abszolút nem volt jó hatással.
2012. júl. 1. 15:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Elég vegyesek ezek a válaszok, nem tudom, mit higgyek, de a honlapokat megnézem. :D
2012. júl. 3. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem ajánlom. Ha ott lent rendben van minden, nincs szükség intim tusfürdőre. Inkább árt, mint használ.

A hüvelyedet ne mosd semmivel. Körülötte (nagyajkaknál) elég a sima víz, de ha akarod, baba szappannal is moshatod ott.

A legfontosabb, hogy a hüvelybe ne menjen semmi, még intim tusfürdő se!

2012. júl. 14. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez egyértelmű, hogy az intim lemosó külsőleges. Tehát egyébként sem lehet ilyesmit "belekenni". Nekem viszont, mióta évek óta intimhigiéniás eszközöket használok, megszűntek a visszatérő fertőzésem (hüvelyflóra visszaállítása használt hosszú távon - probiotikus hüvelykúppal). Nyilván tudni kell használni ezeket. Ha neked bevált a sima tusfürdő, hát használd nyugodtan továbbra is.
2012. júl. 15. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, még valami - a babaszappant, sőt semmilyen szappant nem ajánlanék intim testrészekre (magas lúgtartalmuk miatt).
2012. júl. 15. 11:10
 9/9 A kérdező kommentje:
természetesen a hüvelyembe nem kenem többet, egyszer tettem, nagyon csípett. :/ mosogatom most kívül, elhasználom ezt a tubust, aztán meglátjuk, veszek-e még. :)
2012. júl. 15. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!