Nok! Milyen szagotok van az intim reszen estere?
Figyelt kérdés
Minden reggel tusolok, de estere ugy erzem olyan szagom van hogy zavar.. Mas no is igy van ezzel? Sosem hagynam hogy a baratom igy hozzam nyuljon. Szex elott mindig megmosom. Mert engem zavar. titeket is? Ti is ugy erzitek erosen kellemetlen?2012. máj. 11. 01:04
1/4 anonim válasza:
Igen. És ezért nem is szeretem a spontán szexet, pedig amúgy szeretném.. Én már pár órával mosakodás után úgy érzem, hogy büdös.
3/4 anonim válasza:
Az enyém belül nem büdös.
Kívül sem, mert Nivea dezodorral kenem a combtövemnél, akárcsak a hónaljamat. Kánikulában naponta többször.
4/4 anonim válasza:
Pedig mégcsak nem is reggel tusolok, hanem este. Mégsincs semmilyen szaga másnap estére.
Bár hozzá kell tegyem, nem élek nemi életet. Lehet, hogy a tiétek a barátotok "maradványai" miatt szagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!