Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nok! Milyen szagotok van az...

Nok! Milyen szagotok van az intim reszen estere?

Figyelt kérdés
Minden reggel tusolok, de estere ugy erzem olyan szagom van hogy zavar.. Mas no is igy van ezzel? Sosem hagynam hogy a baratom igy hozzam nyuljon. Szex elott mindig megmosom. Mert engem zavar. titeket is? Ti is ugy erzitek erosen kellemetlen?
2012. máj. 11. 01:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. És ezért nem is szeretem a spontán szexet, pedig amúgy szeretném.. Én már pár órával mosakodás után úgy érzem, hogy büdös.
2012. máj. 11. 01:22
 2/4 anonim ***** válasza:
dettó...
2012. máj. 11. 01:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Az enyém belül nem büdös.

Kívül sem, mert Nivea dezodorral kenem a combtövemnél, akárcsak a hónaljamat. Kánikulában naponta többször.

2012. máj. 11. 01:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Pedig mégcsak nem is reggel tusolok, hanem este. Mégsincs semmilyen szaga másnap estére.

Bár hozzá kell tegyem, nem élek nemi életet. Lehet, hogy a tiétek a barátotok "maradványai" miatt szagos.

2012. máj. 11. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!