Csonttörés esetén alkamazható külsőleges fájdalomcsillapitás?
Ma délután a fiam kulcscsont törést szenvedett.Rögzítő kötést kapott és adtam neki fájd.csillapítót!Nem igazán használ.Hogyan lehetne más módon is csillapítani a fájdalmat?A következő tabl.kb 3 óra mulva lehet bevenni.van itthon Algoflex és kataflam.Az utobbit adtam neki.
Kérlek adjatok jó tanácsot, köszönöm
Külső fájdalomcsillapítót nem tudok, de forrasztófüvet igen:
Fekete Nadálytő
ennek leveleit kötözd rá és összeforrasztja a csontot. Kipróbáltam HATÁSOS!
"Azonban vigyázni kell vele, mert tudományosan még nem sikerült igazolni, hogy rákkeltő vagy rákmegelőző-e. Ugyanis tekintélyes mennyiségű csersavat tartalmaz, amelyek rákkeltő és -megelőző tulajdonságokkal is bírnak. Legnagyobb mennyiségben a gyökere tárol el ilyen anyagokat, ezért ezt a részét inkább csak borogatásként használják."
Ettől a résztől ne ijedj meg, bár ott is leírják, hogy borogatásként használhatod, de gondolom nem baj, ha megerősítem, hogy méreganyag külső használat esetén nem jut a szervezetbe, ez csak a szájon át történő fogyasztásra vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!