Futószemölcs csak irritác során terjed, vagy csak úgy random is előjöhet akárhol a bőrfelületen?
Futószemölcsök (valószínüleg) jelentek meg először a kézfejemen, azóta a tenyeremen és most már a hasamon is jöttek ki. Bye Wart-tal ecsetelem őket, holnaptól ilyen savas cuccot fogok kenegetni rájuk, nem tudom mennyire hatnak.
Tehát csak úgy is előjönnek, vagy csak ha vakarással/dörzsöléssel stb terjesztem át őket?
Előre is köszönöm a válaszokat!
leginkabb terjed,foleg strandokon konnyu elkapni,ha lekaparod es megvakarod mashol a borodet valoszinu,hogy ott is keletkezni fog egy.
Nekem az arcomon voltak aprobbak,minden kenocsot kiprobaltam amit a borgyogyaszaton felirtak de egyik sem hasznalt 100%osan. Kozmetikus mondta,probaljam ki a teafaolajat (herbalia boltban lehet venni 10 ml 1000 Ft ha jol emlekszem) a tajekoztatojan le van irva,hogy kell hasznalni,nekem kb 2 het alatt eltuntette az osszeset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!