Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Futószemölcs csak irritác...

Futószemölcs csak irritác során terjed, vagy csak úgy random is előjöhet akárhol a bőrfelületen?

Figyelt kérdés

Futószemölcsök (valószínüleg) jelentek meg először a kézfejemen, azóta a tenyeremen és most már a hasamon is jöttek ki. Bye Wart-tal ecsetelem őket, holnaptól ilyen savas cuccot fogok kenegetni rájuk, nem tudom mennyire hatnak.

Tehát csak úgy is előjönnek, vagy csak ha vakarással/dörzsöléssel stb terjesztem át őket?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 28. 22:08
 1/1 anonim válasza:

leginkabb terjed,foleg strandokon konnyu elkapni,ha lekaparod es megvakarod mashol a borodet valoszinu,hogy ott is keletkezni fog egy.

Nekem az arcomon voltak aprobbak,minden kenocsot kiprobaltam amit a borgyogyaszaton felirtak de egyik sem hasznalt 100%osan. Kozmetikus mondta,probaljam ki a teafaolajat (herbalia boltban lehet venni 10 ml 1000 Ft ha jol emlekszem) a tajekoztatojan le van irva,hogy kell hasznalni,nekem kb 2 het alatt eltuntette az osszeset!

2014. júl. 15. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!