Mi a legjobb futószemölcs ellen?
a duofilm 1 kalap szar.xD
volt 2 szemölcs a hüvelykujjamon. minden nap reggel bekentem, meg fürdés után. és nemhogy elmúlt vna, még jött a tenyeremen is ki. és ha egy kicsit is melléfolyik, teljesen kiszárítja a környező bőrt. a verumal jobb egy fokkal
Hali,
nekem mis van szemölcsöm, a kezemen elég sok. Az apukámnak is volt, neki a vérehulló fecskefű szedte le (ez egy sárga levő növény) nekem nem vált be. KIpróbáltam már a veruca, verumal, duofilm oldatokat, az alamasavas cseppeket, a fecskefűt, de semmi nem segített.
De pár nap múlva műtik le őket, végre.
AMúgy egy tanács: semmiképpen se vágjátok le magatoknak (én ezt is megpróbáltam a nagy elkeseredésben ) és csak ártottam, egyrészt fájt, másrész emiatt jobban terjed! És ne vakarjátok vagy sebesítsétek fel. Meg ha még nem voltatok, mindenképp menjetek bőrdokihoz. Nem kell szégyelleni, lényég, hogy mihamarabb kezeljétek, mielőtt nagyon elterjed.
Sok sikert :)
A vérehulló kecskefű tényleg jó volt, csak sajnos úgy tudom, hogy mostmár védett növénnyé nyilvánították.. :(
Viszont sikerült találnom egy olyat, amivel otthon le tudod fagyasztani a kezedről, meg a lábadról, asszem Wartner a neve.
Sziasztok!
Látom aktualitását vesztette már a kérdés, de régen én is sokat kínlódtam a futószemölcs eltávolításával, szóval úgy gondolom ennyivel tartozok azoknak, akik most küzdenek ezzel:
Nekem az arcomon volt 3 db, és mindent kipróbáltam (teafaolaj, vérehulló, grapefriutmag kivonat stb.) de amíg házi pratikákkal próbálkoztam egyre jobban terjedt, míg végül magándokinál kötöttem ki. Ki/leégette egyesével (alig éreztem valamit) immunerősítőt írt fel, ill. hintőport a "sebes" területre. 1 hét után eltűnt az összes. Ez 3 éve volt és azóta (lekopogom) nem tért vissza.:)
10.000 Ft volt, nekem megért ennyit.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!