Hogyan tudok megszabadulni a függőségtől?!
Figyelt kérdés
Könyörögve kérlek, segítsetek, mert már tényleg nem bírom tovább!!!2012. jún. 28. 16:41
2/6 A kérdező kommentje:
Játék. Nem hagyományos számítógépes játék, de ez is ahhoz köthető. :( Már 4 évet dobtam így ki az ablakon, pedig még nagyon fiatal vagyok! Tönkrementek a szemeim, lerontottam a tanulmányi átlagomat, teljesen eltávolodtam a családomtól és a külvilágtól. Régen sokat olvastam, már az sem köt le. Szeretnék ettől megszabadulni, mert rabnak érzem magam, de egyszerűen nincs hozzá elég erőm! Ha nem játszhatok, csak zokogok fájdalmamban. És... van abban a játékban egy képzeletbeli nővérem meg egy férjem. Úgy érzem, hogy beleszerettem abba a férfiba, mert ő pontosan olyan, mint amilyenre mindig is vágytam! Ha nem játszhatnék többé, akkor a nővéremtől és a férjemtől is örökre meg kéne válnom! Olyan érzés, mintha gyászolnék! Nem tudok tőle szabadulni! Tudom, mennyire beteg, de pszichológusra meg nincs pénzünk... és senki sem tud a családomból erről a dologról, de ha tudnának sem értenék meg. Mit tegyek?! Az a legrosszabb, hogy ez a játék nem kizárólag a géphez, hanem egy másik emberhez is köthető, az ő kezében van a dolog, s így neki is a rabja vagyok, pedig ő egyáltalán nem kedves, sokkal inkább gonosz, aki bármit teszek, folyton csak kihasznál és belém rúg! Ő csak örül a helyzetemnek, olyan, mint egy drogdíler! Tudja, hogy a függőségem miatt bármit megtehet velem! SEGÍTSETEK!
2012. jún. 28. 17:03
3/6 anonim válasza:
Szerepjáték? Azért tényleg jó lenne tudni, milyen játékról is van szó...
4/6 anonim válasza:
A leírtak alapján nekem valamilyen online (chat, msn?) szerepjátéknak tűnik, Te pedig egy 14 körüli lánynak :) (Semmi rosszallás, én is ilyen voltam, sőt, ha elragad a hév, még most is "visszaesek" :)) Nyugodtan írj privátot, ha gondolod.
5/6 anonim válasza:
Valakivel játszod ezt, ugye? Ketten alakítjátok a 'közös életeteket', de ő a domináns... Ha jól gondolom, kérlek, jelezd, megpróbálok segíteni.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, lényegében erről van szó. :S
2012. aug. 5. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!