Szükséges napi kalóriabevitel? Mennyi is?
Én sem fogyasztok annyit, mint amit elvileg kéne, még sincs semmi bajom...
Amiket olvasol, azokat nagyrészt testépítők írják, akik azt gondolják, hogy a világon mindenki úgy akar kinézni, mint ők, és mást el sem tudnak képzelni. Ahhoz tényleg annyit kell enni és mozogni is.
Mindenki másnak egyéni igényei vannak, és ha azt kiismeri, akkor tud a legegészségesebben élni - véleményem szerint.
Gondolom nekik így alakult ki, ez a normális.
Azt azért hozzáteszem, hogy van az jóval több 4-500 kalóriánál, amit leírtál, mindenki esetében szerintem.
Mert amíg nem kezdenek el gondolkozni ezen, addig jól érzik magukat :)
Én a múltkor elkövettem azt a hibát, hogy utánanéztem (kíváncsiságból). Kijött, hogy 1700-1800 kcalt kellene megennem (170cm/56kg/17év/lány). Aztán kiszámoltam, hogy mennyit is eszek meg. Van az 2000-2500 kcal is, és nem tornázok rendszeresen, így nyáron a heti mozgásadagom ki is merül egy szombati buliban, meg néhány kutyasétáltatásban, mégsem vagyok kövér.
Szóval azt akartam ezzel mondani, hogy egyéne válogatja. Én túlságosan bélpoklos vagyok, ők meg túlságosan nem azok. A lényeg az, hogy mind egészségesek vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!