Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS. Nem tudok aludni (? )

SOS. Nem tudok aludni (? )

Figyelt kérdés
Tegnap este megittam 1 doboz Monstert (amit amúgy nem szoktam) és most nem tudok aludni, de holnap fel kell kelnem merr megyünk beiratkozni. 8-9 körül kelek. Álmos vagyok de sehogy nem tudok aludni. mit csináljak?
2012. jún. 27. 01:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Kezdj el olvasni, attól majd elálmosodsz. Illetve feküdj le és próbálj ellazulni, ha nem is alszod ki magad, de egy keveset csak tudsz. Ha pedig nyári szünet van, akkor nem gond, mert ha hazamész akkor tudsz aludni =D
2012. jún. 27. 01:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Hívd át a szomszéd lányt, és amikor átmegy, akkor apád akkorát le fog b*szni, hogy az ágyig szállsz. Garantált siker!
2012. jún. 27. 01:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Éjféltől próbálok aludni, zenét hallgattam (direkt olyat mitől álmos leszek) de nem segített, forgolódtam sokat. Érzem, hogy álmos vagyok de mégsem tudok aludni.

A 63 éves szomszéd lány meg szerintem nem jönne át.

2012. jún. 27. 02:04
 4/7 anonim ***** válasza:
húú, én se tudok :( szerintem számoljunk bárányokat :) vagy igyál egy kis alkoholt :D komolyan!
2012. jún. 27. 02:09
 5/7 anonim válasza:
Az alvás a gyengéknek való
2012. jún. 27. 02:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nyertem!
2012. jún. 27. 03:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Végülis fél4-ig voltam fel :D azt néztem az animal planeten h a kuty talpábòl kivágtak 1 darabot utána meg az egész lábát O.o

azért köszi :D

2012. jún. 27. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!