Gyulladástól bevizesedhet a térdem?
Figyelt kérdés
Múlthéten megütöttem egykezes súlyzóval a jobb térdem belső részét. Akkor nem is vettem észre csak 2 nap múlva hogy nagyon csúnyán belilult és be is vizesedett az egész térdem . Ezzel a térdemmel már volt baj kb 5 éve mert szerencsésen kifordult és le is kellett csapolni. Azóta futottam vele, kerékpároztam és guggoltam is...stb de soha semmi probléma nem volt vele. Szóval az ütéstől bevizesedhet? Mármint ha az ütés helye begyullad?2012. jún. 26. 20:54
1/2 anonim válasza:
A gyulladásos lob termék felgyülemlik ilyenkor, és azért érzed, hogy bedagadt. Jegeld, és pihentesd a térded, ha terheled, fáslizd is be. Ha nem múlik a duzzadás, menj el orvoshoz, hogy leszívják.
2/2 anonim válasza:
Többféle fekete nadálytő készítmény kapható, azzal kezeld. Van néhány egész jó is. Leszívatni csak életveszélyben hagyd, mert az orvosok képesek még az "agyvelődet" is leszívni. És úgy is a gyulladás okai megszüntetésére kell koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!