Foghúzás után fülfájás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A lényeg az hogy múlthéten kedden elmentem a fogorvoshoz és ki kellett húzni egy fogam mert már menthetetlen volt.Aztán két napig folyamatosan vérzett és vissza mentem össze varrta.3 Napig semmi bajnem volt de tegnap meg ma arra keltem,hogy fáj a fülem nagyon a fogam helye már nem.Arra gondolok,hogy begyulladhatott a fülem vagy én nem tudom ilyen még nem volt velem.Szerintetek mi lehet.Szedek flectort meg sós langyos vízzel öblögettem.Mit tehetnék h ne legyen ez a helyzet?
2012. jún. 26. 20:33
1/4 anonim válasza:
Alsó fogadat húzták? Benne van a véralvadék a foghúzás helyén?
2/4 A kérdező kommentje:
igen az alsót,és már nincs ott
2012. jún. 26. 20:56
3/4 anonim válasza:
No, akkor itt kezdődik a probléma. Kiöblögetted a véralvadékot a sebhelyről, aminek az lett volna a feladata, hogy segítsen begyógyulnia. Lett egy fogmeder gyulladásod, ami sokkal jobban tud fájni, mint egy rossz fog. Az alsó fogak fájdalma sugárzik ki a fülbe. Menj vissza a fogorvoshoz, aki érzéstelenítés alatt kikaparja a sebedet, hogy újabb véralvadék keletkezzen benne. Talán enyhülni is fog a fájdalmad.
4/4 A kérdező kommentje:
a vérváladék az öblögetés előtt jött ki és 2-3 napig benne volt ...most ma még nem fájt se a fülem se a fogam helye
2012. jún. 27. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!