Haspuffadás? Az a helyzet, hogy reggelente teljesen lapos a hasam, estére viszont olyan, mint aki terhes.
Nem eszem pedig sokat, rengeteget fogytam az utóbbi időben, többet már nem szeretnék. Nem vagyok túlsúlyos, és a hasam sem úgy nagy!
Mikor felpuffad, kemény lesz. Leginkább ahhoz hasonlítanám, amilyen az egész kisgyerekeknek szokott lenni, akik amúgy vékonyak, de a hasuk jó nagy. Náluk aranyos, de magamon nem találom annak...
Más is van így?
Mi lehet az oka?
Lehet ez ellen tenni valamit? :s
Szia!
Nálam ugyanez volt a helyzet. Aztán nagy nehezen rá tudtam venni az orvosom, hogy vizsgáltasson ki. Csináltak vékonybélpassaguet, hozzáteszem, engem előtte megműtöttek vékonybél gyulladással, de a puffadás nem múlt el. Vizsgálaton kiderült, hogy nem emésztek. Kaptam vényköteles gyógyszert, mellette szedem az Espumisant. Nálam hatásos. Puffadok még mindig, de annyira minimálisan, hogy már csak én veszem észre. Lehet, hogy hozzászoktam és beképzelem. A gyöngyöt szerintem kipróbálhatnád, recept nélkül kapható, lehet elég lenne.
Szia!
Nekem is hasonló panaszaim voltak, és miután nagyon sok mindent kipróbáltam, és nem múlt el a puffadás, elmentem vele endokrinológiára. Itt vizsgálatokat végeztek, különféle allergiákra gyanakodva. Miután a lisztről kiderült, hogy nincs vele gond, egy másik tipp volt a tej. És nyert... Kiderült, hogy tejérzékeny vagyok. Azóta nem iszok, vagy ha igen, akkor laktózmenteset. Az egész mizéria fél évig tartott... Addig szenvedtem. Azóta néha visszatér még. Ajánlom, hogy vizsgáltasd ki magad! Bármi kiderülhet, és inkább tudd, hogy mi a baj, mint a nem tudás! Annál rosszabb nincs.
Remélem, segítettem Neked, és azoknak, akik hasonlót élnek át! P.
Köszönöm!
Igen, lehet, hogy kellene egy vizsgálat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!